Cheesecake σοκολάτας

Cheesecake σοκολάτας

2:45 Χρόνος Παρασκευής
10-12 μερίδες Ποσότητα

Άκρως σοκολατένιο και ταυτόχρονα ελαφρύ, το cheesecake που μας προτείνει η Κατερίνα Λένη είναι πραγματικά εθιστικό. Η προετοιμασία είναι εύκολη και δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο. Καθώς όμως όλα τα μέρη που συνθέτουν αυτό το λαχταριστό γλυκό – η κρατσανιστή στρώση από τριμμένα μπισκότα, που μπορεί να είναι είτε digestive είτε γεμιστά, η πλούσια, αφράτη κρέμα και η γκανάζ– χρειάζονται να μείνουν για ένα διάστημα στο ψυγείο για να «δέσουν», σας προτείνουμε να το ετοιμάσετε αποβραδίς και να το χαρείτε με την οικογένεια ή τους φίλους σας την επομένη.

Υλικά

  • Για τη βάση:
  • 150 γρ. κουβερτούρα μαύρη
  • 50 γρ. βούτυρο λιωμένο
  • 200 γρ. μπισκότα τύπου digestive ή γεμιστά
  • Για την κρέμα:
  • 700 γρ. τυρί κρέμα
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 50 γρ. ζάχαρη μαύρη
  • 50 γρ. κακάο χωρίς ζάχαρη
  • 600 ml κρέμα γάλακτος
  • 350 γρ. κουβερτούρα μαύρη
  • Για την γκανάζ:
  • 170 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
  • 150 γρ. κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

  1. Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς να το φτιάξετε:
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ