Κορμός σοκολάτας με κράνμπερι και φιστίκι Αιγίνης

Κορμός σοκολάτας με κράνμπερι και φιστίκι Αιγίνης

0:20 Χρόνος Παρασκευής
8-10 μερίδες Ποσότητα

Ο λαχταριστός κορμός σοκολάτας που φτιάχνει η Κατερίνα Λένη συνδυάζει δυο ειδών κουβερτούρα, υγείας και γάλακτος, με βούτυρο καρύδας, το οποίο του δίνει ένα πολύ ξεχωριστό άρωμα, κι είναι κεντημένος με κράνμπερι, φιστίκι Αιγίνης και μπισκότα τύπου πτι-μπερ. Είναι ένα πολύ εύκολο γλυκό. Και μεσοβδόμαδα το φτιάχνετε άνετα και το Σαββατοκύριακο, παρέα με τα παιδιά, που θα περιμένουν ανυπόμονα να τους κόψετε ένα κομμάτι. Η παρασκευή παίρνει πολύ λίγο χρόνο, αλλά καθώς χρειάζεται να παγώσει καλά και να δέσει πριν το σερβίρετε, καλό είναι να το ετοιμάσετε αποβραδίς, να το βάλετε στο ψυγείο και να το χαρείτε την επόμενη μέρα.

Υλικά

  • 200 γρ. κουβερτούρα υγείας και γάλακτος
  • 250 γρ. βούτυρο καρύδας
  • 2 αυγά
  • 60 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 2 κ.σ. κακάο άγλυκο
  • 150 γρ. μπισκότα τύπου πτι-μπερ
  • 100 γρ. κράνμπερι
  • 100 γρ. φιστίκι Αιγίνης

Εκτέλεση

  1. Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα το πολύ ωραίο αυτό σοκολατένιο μωσαϊκό που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους:
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ