Φιλέτο ψαριού με σάλτσα ντομάτας και λαχανικά

Φιλέτο ψαριού με σάλτσα ντομάτας και λαχανικά

0:40 Χρόνος Παρασκευής
4 μερίδες Ποσότητα

Ένα πιάτο εύκολο στην παρασκευή, θρεπτικό, ελαφρύ και νόστιμο, ιδανικό για ένα γεύμα μέσα στην εβδομάδα. Φτιάξτε το με μπακαλιάρο, μυλοκόπι ή συναγρίδα.

Υλικά

  • 4 φιλέτα ψαριού  (μπακαλιάρο, μυλοκόπι ή συναγρίδα)
  • 2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 2 κολοκυθάκια κομμένα σε μικρά κομμάτια
  • 8 μικρές πατάτες ή 2 μεγάλες
  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2 τριμμένες ντομάτες
  • 2 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας
  • 1 κουτ. γλυκού δεντρολίβανο
  • αλάτι

Εκτέλεση

  1. Σοτάρετε στο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια, τα κολοκυθάκια, τις πατάτες κομμένες στη μέση αν είναι μικρές ή σε μικρότερα κομμάτια αν είναι μεγαλύτερες.
  2. Αλατίστε τα λαχανικά και αφήστε τα για λίγα λεπτά σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν.
  3. Βάλτε τα μετά σε ένα πυρίμαχο σκεύος, ρίξτε τις ντομάτες και τον πελτέ διαλυμένο σε 2-3 κουταλιές νερό, το θυμάρι και το δεντρολίβανο και ακουμπήστε πάνω τα φιλέτα του ψαριού.
  4. Αλατίστε τα φιλέτα του ψαριού, ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180ο C για 30 λεπτά και σερβίρετε.
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ