Μαστιχωτά μπράουνις
φωτογραφία: iStock/Ideal Image

Μαστιχωτά μπράουνις

0:30 Χρόνος Παρασκευής
8 μερίδες Ποσότητα

Δεν είναι καθόλου δύσκολο να φτιάξετε αυτά τα λαχταριστά, ζουμερά μπράουνις με σοκολάτα και καρύδι. Έχετε απλά κατά νου ότι όταν θα βγάλετε το ψημένο μείγμα από το φούρνο, θα είναι ακόμα υγρό στο κέντρο και θα σας φανεί άψητο. Αφήστε το να κρυώσει για να γίνει μαστιχωτό και να μπορέσετε να το κόψετε σε μερίδες. 

Υλικά

  • 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 250 γρ. ζάχαρη
  • 150 γρ. βούτυρο
  • 3 αυγά
  • 200 γρ. κουβερτούρα σταγόνες
  • 100 γ. τριμμένα καρύδια
  • 1 βανίλια
  • 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ

Εκτέλεση

  1. Λιώστε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί. Προσθέστε τη ζάχαρη και ανακατέψτε.
  2. Ρίξτε μετά τα αυγά, τη βανίλια, το μπέικιν πάουντερ, τα καρύδια και τέλος το αλεύρι.
  3. Ανακατέψτε και αδειάστε σε αντικολλητικό ταψί ή πυρίμαχο σκεύος 30 x 40 εκ.
  4. Ψήστε στους 175ο C για 15 λεπτά.
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ