Κεμπάπ κοτόπουλου γιαουρτλού

Κεμπάπ κοτόπουλου γιαουρτλού

0:20 Χρόνος Παρασκευής
4 μερίδες Ποσότητα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας στην κουζίνα του «Έλα Χαμογέλα» μας δείχνει πώς να φτιάξουμε πιο ελαφριά κεμπάπ, από κιμά κοτόπουλου. Καρυκευμένα με κύμινο, κόλιαντρο, τζίντζερ σε σκόνη, πάπρικα και ανθό αλατιού είναι πολύ νόστιμα- αν τα θέλουμε πιο έντονα, αυξάνουμε τη δοσολογία των μπαχαρικών. Δεν θέλουν πολύ ζύμωμα, ο κιμάς όμως θα χρειαστεί να μείνει για ένα διάστημα στο ψυγείο για να σφίξει πριν να τα πλάσουμε.

Υλικά

  • 800 γρ. κιμάς κοτόπουλου
  • 1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο
  • 1 αυγό
  • 2 φέτες ψωμί (μουσκεμένο και στραγγισμένο)
  • 1 κ.γ. πολτό σκόρδου
  • ½ κ.γ. κύμινο
  • ½ κ.γ. κόλιαντρο
  • ½ κ.γ. τζίντζερ τριμμένο
  • ½ κ.γ. πάπρικα
  • ½ κ.γ. ανθός αλατιού
  • 1 βάζο μαγειρεμένη σάλτσα ντομάτας
  • 250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 2 κ.γ. πολτό σκόρδου
  • ελαιόλαδο
  • πίτες για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

  1. Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ