Αυγοσαλάτα
φωτογραφία: iStock/Ideal Image

Αυγοσαλάτα

0:05 Χρόνος Παρασκευής
6 μερίδες Ποσότητα

Με τα αυγά μπορεί κανείς να κάνει χίλια δυο πράγματα. Ανάμεσά τους, κι αυτή η δροσερή αυγοσαλάτα με μαγιονέζα, μουστάρδα και λίγο μαϊντανό, που φτάχνεται σε μερικά μόλις λεπτά. Μπορεί να παίξει ρόλο ορεκτικού, να γίνει ένα ξεχωριστό άλειμμα για μπρουσκέτες, αλλά και μια πεντανόστιμη γέμιση για σάντουιτς. Επιπλέον, είναι μια καλή ιδέα για να αξιοποιήσετε τα πασχαλινά αυγά που σας περίσσεψαν.

Υλικά

  • 12 βραστά αυγά
  • 300 γρ. μαγιονέζα
  • 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • ½ ματσάκι μαϊντανός
  • ανθός αλατιού
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Ψιλοκόψτε τα αυγά και τον μαϊντανό.
  2. Βάλτε τα σε ένα μπολ, αλατοπιπερώστε τα και προσθέστε τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα.
  3. Ανακατέψτε με απαλές κινήσεις και σερβίρετε.
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ