Food & Drink
|
26.10.2018 12:18
Γρήγορες κι εύκολες σαλάτες: Η δροσερή
NewsroomΔροσερή σαλάτα με βάση το γιαούρτι, το αγγούρι και τον άνηθο. Σερβίρεται κρύα.
Υλικά
- 2 αγγούρια κομμένα σε ροδέλες
- 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 2-3 κλωνάρια άνηθο
- Αλάτι-πιπέρι
- Λάδι
- Ξίδι
Εκτέλεση
- Πλένουμε και κόβουμε σε ροδέλες τα αγγουράκια. Προσθέτουμε τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι και προσθέτουμε λίγο ξίδι και ελαιόλαδο. Περιχύνουμε με αυτήν τη σος τα κομμένα αγγουράκια. Βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο. Η σαλάτα σερβίρεται κρύα.
Διαβάστε ακόμη
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!