Το κρέας στο γιορτινό τραπέζι: 8 αξεπέραστες συνταγές
Γαλοπούλα, χοιρινό, αλλά και πάπια, χήνα ή μοσχάρι: ο Βαγγέλης Δρίσκας μας δίνει τις συνταγές για τα πιο πετυχημένα πιάτα της γιορτής- Κοτόπουλο γεμιστό με φρούτα και κάστανα
- Χριστουγεννιάτικο ψητό χοιρινό
- Κλασική χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα
- Πάπια με σάλτσα πορτοκαλιού
- Σπαλομπριζόλες στο φούρνο
- Χοιρινό στο φούρνο με μέλι
- Φιλέτο γαλοπούλας με αρωματικό γλάσο
- Ψητή χήνα
φωτογραφίες: iStock/Ideal Image (1,2,4,5,6), StockFood (3,8)
Πηγή: eatme Δεκεμβρίου. Το eatme κυκλοφορεί την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα με το Έθνος της Κυριακής
Διαβάστε ακόμη
Απροσδόκητη όξυνση στα Ελληνοτουρκικά, με φόντο τα θαλάσσια πάρκα: Τα πυρά της Άγκυρας και η απάντηση της Αθήνας
«Πέθανε, πέθανε»: Συγκλονιστικό βίντεο από τις πρώτες στιγμές μετά την κατάρρευση του κτιρίου στον Πειραιά
Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία: Πού θα ρίξει τις περισσότερες βροχές
Ιταλία: Παγωτό με γεύση... G7 στο Κάπρι – Πόσο κοστίζει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr