Τροχαίο στη Μύκονο: Στα βράχια βρέθηκαν δύο αυτοκίνητα - Μία νεκρή
NewsroomΘανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη Μύκονο με θύμα μια 18χρονη από την Ιταλία. Η βραδινή έξοδος για μια παρέα κοριτσιών που έκαναν τις διακοπές τους στο νησί των ανέμων, είχε τραγική εξέλιξη τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, δύο αυτοκίνητα τύπου τζιπ, τα οποία κινούνταν επί της επαρχιακής οδού Αγίου Στεφάνου - Φαναρίου, προς την ίδια κατεύθυνση, με επιβαίνοντες συνολικά οκτώ γυναίκες, εξετράπησαν της πορείας τους διαδοχικά και έπεσαν στον γκρεμό. Συγκεκριμένα, τα δύο οχήματα έπεσαν από μεγάλο ύψος σε βραχώδες παραλιακό σημείο στα Χουλάκια.
Η 18χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της ενώ οι υπόλοιπες τουρίστριες τραυματίστηκαν ελαφρά. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου.
Πηγή: cyclades24.gr, mykonosvoice.gr
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο