Ελλάδα
|
31.08.2020 14:40
Κορονοϊός: Δεύτερος θάνατος σήμερα από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι – 18 τα θύματα
NewsroomΚαι δεύτερος θάνατος σημειώθηκε την Δευτέρα από τον κορονοϊό από το γηροκομείο «Αγία Κυριακή», στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες τελευταίο θύμα του ιού είναι ένας 66χρονος, με υποκείμενα νοσήματα, που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη.
Νωρίτερα κατέληξε 88χρονη στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, επίσης με υποκείμενα νοσήματα. Και οι δύο διέμεναν στο γηροκομείο «Αγία Κυριακή» στο Ασβεστοχώρι. Οι νεκροί από τον οίκο ευγηρίας έχουν φτάσει πλέον τους 18, ενώ συνολικά στη χώρα μας τους 265.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων