Ελλάδα
|
16.02.2021 11:32
Κακοκαιρία Μήδεια: Κτηνοτρόφος στο Οροπέδιο Λασιθίου εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του
NewsroomΕνας κτηνοτρόφος στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Καμινάκι που βρίσκεται στο Οροπεδίου Λασιθίου πήγε να ταΐσει τα ζώα του, ωστόσο, εγκλωβίστηκε από τον χιονιά και φαίνεται πως κατέληξε.
Για τον απεγκλωβισμό του υπάρχει σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΜΑΚ, όμως όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ ο κτηνοτρόφος έχει εντοπιστεί χωρίς τις αισθήσεις του και είναι νεκρός, πιθανώς από καρδιακή ανακοπή.
Την είδηση επιβεβαιώνει και ο δήμαρχος Οροπεδίου, Γιάννης Στεφανάκης. Σύμφωνα με το ekriti.gr, πρόκειται για 56χρονο άνδρα, και σύμφωνα με μαρτυρία ανθρώπου που ήταν μαζί του και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, ο 56χρονος δεν αναπνέει.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων