Επίθεση σε 60χρονο στη Νέα Σμύρνη: Ελεύθεροι με όρους οι κατηγορούμενοι
Σοφία ΦασουλάκηΕλεύθεροι με όρους (εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους δυο φορές το μήνα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα) αφέθηκαν οι πέντε νεαροί μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια για την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος 60χρονου στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.
Κατά πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι παραδέχτηκαν ότι βρίσκονταν στη Νέα Σμύρνη και ήταν μπροστά στη συμπλοκή και ζήτησαν συγγνώμη. Ο φερόμενος ως δράστης παραδέχθηκε την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος του 60χρονου, δηλώνοντας μετανιωμένος.
Διαβάστε επίσης: ΟΑΕΔ - Βρεφονηπιακοί σταθμοί: 19 Μαΐου ξεκινούν εγγραφές - Η διαδικασία
Υπενθυμίζεται ότι με βάση την καταγγελία του 60χρονου, πριν από περίπου μια εβδομάδα, ομάδα νεαρών που διασκέδαζαν σε πλατεία στη Νέα Σμύρνη, επιτέθηκαν στον διερχόμενο ηλικιωμένο ο οποίος τους έκανε παρατήρηση για τον συνωστισμό και όταν τους είπε ότι θα καλέσει την Αστυνομία, τον μαχαίρωσαν και τον λήστεψαν. Ο 60χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Διαβάστε επίσης: Οι 545 παραλίες με γαλάζια σημαία για το 2021 - Ολόκληρη η λίστα
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο