Αχαΐα – Τροχαίο σοκ: Έπαθε εγκεφαλικό και έπεσε σε γκρεμό – Νεκρός επιχειρηματίας
NewsroomΤραγωδία σημειώθηκε στην Αχαΐα με θύμα έναν 77χρονο επιχειρηματία. Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας, «βούτηξε» με το αυτοκίνητο του σε γκρεμό σχεδόν 70 μέτρων επί της επαρχιακής οδού Φτέρης – Αιγίου.
Για τον απεγκλωβισμό του στήθηκε επιχείρηση από τέσσερα μέλη της ορειβατικής ομάδας έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας. Τραυματισμένη, διατηρώντας τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε η σύζυγός του, που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου.
Ο επιχειρηματίας ήταν πατέρας τριών παιδιών και διέμενε μόνιμα στον Πειραιά. Διατηρούσε εξοχική κατοικία στο Πυργάκι, το οποίο επισκεπτόταν σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Οι συνθήκες του τροχαίου
Το θανατηφόρο τροχαίο, όπως αναφέρει το pelop.gr, σημειώθηκε περίπου στις 11 το πρωί της Πέμπτης, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι με προορισμό το Αίγιο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του.
Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ξαφνική αδιαθεσία του οδηγού, ο οποίος πιθανόν υπέστη εγκεφαλικό. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», η σύζυγός του φέρεται να δήλωσε στις Αρχές, ότι πριν το τροχαίο μιλούσε στον άνδρα της αλλά, εκείνος δεν ανταποκρινόταν.
Η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να δώσει περισσότερες απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου του 77χρονου.
Κορονοϊός – Άνοιγμα σχολείων: Φόβοι για μεγάλη αύξηση κρουσμάτων – Σε επιφυλακή οι επιστήμονες
Η… πράσινη ατζέντα Μητσοτάκη: Η «συμμαχία» της Μεσογείου και το ραντεβού στη Γλασκώβη
Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και άνεμοι – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
- «Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο»: Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Κρήτης - Τι λένε για την «εγκληματική οργάνωση»
- Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
- Η Google ξανά στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Παραβιάζει τους κανόνες με το AI;
- Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο