Ελλάδα
|
14.05.2022 09:43
Χίος: Άγρια συμπλοκή οδήγησε σε δολοφονία - Μαχαίρωσε γνωστό του στο στήθος
NewsroomΆγρια δολοφονία έλαβε χώρα στη Χίο τα ξημερώματα του Σαββάτου και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Λιθί με θύμα 40χρονο πατέρα δύο παιδιών. Όπως μεταδίδει το politischios, θύμα και θύτης, γνωρίζονταν προσωπικά, αφού και οι δύο διατηρούσαν καταστήματα στο χωριό.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στις 03:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο 25χρονος δράστης, μαχαίρωσε τον 40χρονο στο στήθος με μαχαίρι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Πληροφορίες να αναφέρουν ότι αφορμή για το έγκλημα αποδίδεται σε παραξήγηση από την πλευρά του δράστη θεωρώντας ότι ενόχλησε την κοπέλα του.
Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Χίου ενώ η σορός του άτυχου 40χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για νεκροψία – νεκροτομή.
Διαβάστε ακόμη
- Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
- Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
- «Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
- Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες