Δωρεά 20 οχημάτων στην Πυροσβεστική από την «Παπαστράτος»
NewsroomΗ υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, συναντήθηκε σήμερα, με εκπροσώπους της εταιρείας «Παπαστράτος», με αφορμή τη δωρεά 20 οχημάτων στο Πυροσβεστικό Σώμα.
Η δωρεά ύψους 1 εκατ. ευρώ, αφορά σε 20 υδροφόρα οχήματα 4x4, ελαφρού τύπου με δεξαμενές 600 λίτρων, τα οποία θα κατανεμηθούν από το Πυροσβεστικό Σώμα σε νησιά του Αιγαίου.
Η κ. Γεροβασίλη ευχαρίστησε για τη συνεισφορά της εταιρείας ώστε να καλυφθούν ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος, επισημαίνοντας ότι στα χρόνια της κρίσης κατέστη αναγκαιότητα η σύμπραξη του ιδιωτικού τομέα για κοινωφελείς σκοπούς. Εξέφρασε δε την ελπίδα, αυτό το παράδειγμα να βρει κι άλλους μιμητές.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγος Βασίλης Ματθαιόπουλος, ο επιτελάρχης του ΠΣ υποστράτηγος Αναστάσιος Σωτήρχος, εκ μέρους της «Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης» ο πρόεδρος Γιώργος Καλογερόπουλος, από την εταιρεία «Παπαστράτος» ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Χρήστος Χαρπαντίδης, ο αντιπρόεδρος Ιάκωβος Καργαρώτος και η διευθύντρια επικοινωνίας και βιωσιμότητας Χριστίνα Ακουρή.
Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε συνάντηση της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου με τον κ. Χρήστο Χαρπαντίδη και τον κ. Ιάκωβο Καργαρώτο, με τους οποίους συζήτησε το ζήτημα του παράνομου εμπορίου καπνικών προϊόντων, καθώς επίσης και η συμβολή του υπουργείου στην πατάξη αυτών των φαινομένων.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων