Ελλάδα
|
13.08.2023 20:51
Βίντεο - ντοκουμέντο από τη χρυσή κλοπή στη Μύκονο, από το δωμάτιο διάσημου Βραζιλιάνου τραγουδιστή
Newsroom«Χρυσή» διάρρηξη, με λεία χρήματα και αντικείμενα, σε ξενοδοχείο της Μυκόνου πραγματοποίησε 38χρονος αλλοδαπός. Ο δράστης, προσποιούμενος τον πελάτη, προχώρησε στην τεράστια αυτή κλοπή.
Όπως, ένα από τα κλεμμένα πολυτελή ρολόγια ήταν αυτό που «πρόδωσε» τον δράστη, το οποίο αφαίρεσε από γνωστό Βραζιλιάνο τραγουδιστή-θύμα. Οι Αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν το πρωί του Σαββάτου (12/08) οπότε και προχώρησαν στην σύλληψή του.
Ακολούθησε έρευνα στο κατάλυμα που διέμενε, όπου βρέθηκαν τα υπόλοιπα αφαιρεθέντα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό των 7.980 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διάπραξη διακεκριμένης κλοπής.
Διαβάστε ακόμη
- Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
- Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
- Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
- Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»