Πέθανε ο δημοσιογράφος και εκδότης Παύλος Δημητριάδης
NewsroomΠέθανε σε ηλικία 64 ετών ο δημοσιογράφος και εκδότης Παύλος Δημητριάδης. Ο δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή το Σάββατο.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει το θάνατο του συναδέλφου Παύλου Δημητριάδη».
Ο Παύλος Δημητριάδης γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 12 Μαϊου 1959. Ηταν εκδότης και διευθυντής της επιχειρηματικής εφημερίδας “DEAL news”. Υπήρξε επίσης εκδότης και διευθυντής των εφημερίδων “Espresso” και “PRESS Time”.
Σπούδασε δημοσιογραφία και ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα στην εφημερίδα «Απογευματινή». Συνεργάστηκε με δεκάδες εφημερίδες και περιοδικά, όπως το «Έθνος», η «Καθημερινή», ο «Θησαυρός» και το «Εμπρός». Στην ΕΡΤ παρουσίαζε την εκπομπή «2 ρεπόρτερς 1 θέμα». Στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 παρουσίαζε την εκπομπή «Ελλάδα SOS».
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο