Ελλάδα
|
09.09.2023 19:32
Θρίλερ στην Εύβοια: Εντοπίστηκε σορός άνδρα να επιπλέει στη θάλασσα
NewsroomΣυναγερμός σήμανε στην παραλία Ελληνικών στη θέση Τουρκονέρι στην Εύβοια καθώς εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα σορός ανθρώπου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr αρχικά εκτιμήθηκε πως ήταν πτώμα γυναίκας όμως τελικά πρόκειται για πτώμα που ανήκει σε άνδρα.
Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως πρέπει να είναι πολλές ημέρες στη θάλασσα και πιθανόν να προέρχεται από τις πλημμύρες στο Νομό Μαγνησίας.
Στο σημείο βρέθηκε ο λιμενάρχης Αιδηψού Σωτήρης Δανίκας, ο οποίος συντόνισε την επιχείρηση ανάσυρσης, ο κ. Κρεμμύδας Δήμος διοικητής του λιμενικού τμήματος Ωρεών.
Από τη μέση και πάνω φορούσε ρούχα και εντοπίστηκε από περαστικό άτομο στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου και αμέσως ενημέρωσε το λιμεναρχείο.
Διαβάστε ακόμη
- Νέα κίνητρα για να στελεχώσουν οι γιατροί τα νησιά και τις άγονες περιοχές - Οι κενές θέσεις και τα αγκάθια
- Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
- Τι θα κάνει η κυβέρνηση με τα μπλόκα των αγροτών - Πώς αντιμετωπίζει Σαμαρά - Καραμανλή
- Η μοναξιά του σχοινοβάτη: Η ΕΕ ισορροπεί ανάμεσα σε Τραμπ και Ουκρανικό