«Θα μεγαλώσω το εγγόνι μου για να συνεχίσει η κόρη μου το σχολείο»: Τι λέει ο πατέρας της 13χρονης που γέννησε σε τουαλέτα νοσοκομείου
NewsroomΚαλά στην υγεία της είναι η 13χρονη που γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι σε τουαλέτα περιφερειακού νοσοκομείου, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι έγκυος.
«Το κορίτσι είναι μια χαρά. Δεν είχαμε αντιληφθεί κάτι, αν το είχαμε καταλάβει θα την είχαμε πάει να γεννήσει σε ένα σοβαρό νοσοκομείο. Το μωρό είναι πολύ καλά», σημείωσε ο πατέρας της 13χρονη, μιλώντας στο Alpha.
Ερωτηθείς πώς έμαθε για την εγκυμοσύνη της κόρης του είπε, «είχα πάει το παιδί μαζί με τη μητέρα του στον γιατρό και το έμαθα και εγώ εκεί. Σοκαριστήκαμε, αλλά παιδί μας είναι δεν πρόκειται να το μαλώσουμε».
Ο ίδιος τόνισε ότι μαζί με τη σύζυγο του θα μεγαλώσουν το παιδί προκειμένου η κόρη τους να συνεχίσει το σχολείο. «Τον πατέρα του παιδιού θα τον κάνω εγώ, ο παππούς. Δεν μας έχει πει τίποτα η κόρη μου για τον πατέρα του παιδιού, θέλω να μεγαλώσω εγώ το εγγονάκι μου, για να πάει το παιδί μου στο σχολείο. Έχω μεγαλώσει 4 παιδιά, ξέρω».
Κλείνοντας είπε ότι δεν γνωρίζει, αν η 13χρονη ήξερε πως είναι έγκυος «είχε παχύνει λίγο, αλλά η κοιλίτσα της δεν φαινόταν».
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων