Ελλάδα
|
14.11.2023 12:39
Ανησυχία για μαθητές στη Σύρο: Έπεσαν σοβάδες πάνω σε παιδιά - Μαθητής στο νοσοκομείο
NewsroomΣε πολύ κακή κατάσταση βρίσκονται σχολικά κτίρια στη Σύρο και πιο συγκεκριμένα σε σχολικά κτίρια που βρίσκονται στην περιοχή Λιβάδια του Μάννα. Μάλιστα, σύμφωνα με το cycladeslive.gr την περασμένη Παρασκευή ένα παιδί πήγε στο νοσοκομείο καθώς έπεσαν πάνω του σοβάδες, την ώρα που είχαν διάλειμμα.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από το τοπικό μέσο, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να πέσει κυριολεκτικά το ταβάνι στο κεφάλι μαθητών και καθηγητών.
Έχουν «σκάσει» τα σίδερα λόγω της σκουριάς και ανά πάσα στιγμή μπορούν να πέσουν κομμάτια σοβά στα κεφάλια όσων περνούν από κάτω.
Η κατάσταση κρίνεται άκρως κρίσιμη και επικίνδυνα την ίδια ώρα που τα μαθήματα πραγματοποιούνται κανονικά.
Διαβάστε ακόμη
- Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
- Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
- Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
- Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»