Ελλάδα
|
12.12.2023 10:39
Τροχαίο δυστύχημα στην Αθηνών - Σουνίου: Πώς ο οδηγός έχασε τον έλεγχο - Νεκρή η 31χρονη συνοδηγός
NewsroomΤροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, στο ύψος των Καλυβίων, με μία 31χρονη να ανασύρεται νεκρή.
Ο 35χρονος οδηγός, είχε κατεύθυνση προς Αθήνα όταν έχασε για άγνωστη αιτία τον έλεγχο και το όχημα έφυγε δεξιά, εξετράπη της πορείας του, χτύπησε αρχικά μεταλλικές προστατευτικές μπάρες και στη συνέχεια καρφώθηκε σε τσιμεντένιο τοιχίο.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πυροσβέστες, που έφθασαν άμεσα στο σημείο, απεγκλώβισαν την 31χρονη συνοδηγό, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Ο οδηγός με τη σειρά του τραυματίστηκε ελαφρά.
Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το 2ο Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- Τα σενάρια για ανασχηματισμό, το αφήγημα της σταθερότητας και η απειλή της χαλαρής ψήφου
- Πρόγνωση Μαρουσάκη: Περιορίζονται οι βροχές από σήμερα - Ο καιρός τις επόμενες ώρες