Ελλάδα
|
17.12.2023 07:14
Σε απόγνωση οι επιχειρηματίες στο Πήλιο - Προσπαθούν να ορθοποδήσουν μετά την καταστροφή των πλημμυρών και ενόψει Χριστουγέννων
NewsroomΟι επιχειρηματίες του Πηλίου μετά την τεράστια καταστροφή που βίωσαν από την κακοκαιρία Daniel προσπαθούν να πατήσουν και πάλι στα πόδια τους, αλλά η εικόνα που αντικρίζουν είναι ακόμα απογοητευτική. Το μεγαλύτερο στοίχημα είναι η προσβασιμότητα στους δρόμους, όπου σε πολλές περιοχές έχει επιτευχθεί με τη χρήση γεφυρών του στρατού.
«Πέρσι είχαμε 100% πληρότητα, φέτος σιγά σιγά ανεβαίνει, είμαστε στο 50% αλλά από ότι μου λένε φτάνουμε στο 80%» ανέφερε στο ΟPEN η πρόεδρος τουριστικών καταλυμάτων Μαγνησίας, Ευαγγελία Δαννιελάκη.
Οι επιχειρηματίες ελπίζουν πώς από τη νέα χρονιά το Πήλιο θα γίνει και πάλι από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας.
Διαβάστε ακόμη
- Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου