Θεσσαλονίκη: Απομακρύνεται το εργοτάξιο του Μετρό στον Σιδηροδρομικό Σταθμό- Στην κυκλοφορία δίνεται από σήμερα η δεξιά λωρίδα
NewsroomΑπομακρύνεται το εργοτάξιο του Μετρό Θεσσαλονίκης για την κατασκευή του σταθμού «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός» και έτσι από σήμερα Τρίτη δίνεται στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα στην οδό Μοναστηρίου (ρεύμα προς δυτικά) πλάτους 3,5 μέτρων,από την οδό Μιχαήλ Καλού έως την οδό Αγίων Πάντων.
Σύμφωνα με την εταιρεία, το οδόστρωμα της οδού Μοναστηρίου αποκαταστάθηκε, τοποθετήθηκε νέος ηλεκτροφωτισμός και η απαιτούμενη σήμανση, ενώ αναδιαμορφώθηκαν τα πεζοδρόμια σε μήκος 180 μέτρων, από την αφετηρία του ΟΑΣΘ έως την οδό Αγίων Πάντων, για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών.
Επίσης, σε μία περίπου εβδομάδα, μετά και την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής της κεντρικής νησίδας, η οδός Μοναστηρίουθα επανέλθει στην μορφή που είχε πριν ξεκινήσουν οι εργασίες του Μετρό, με τρεις λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση σε όλο το μήκος της.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων