Τρόμος για οικογένεια στο Μενίδι: Αδέσποτες σφαίρες καρφώθηκαν στην αυλή και το αυτοκίνητό τους
NewsroomΤον τρόμο έζησε μία οικογένεια στο Μενίδι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν αδέσποτες σφαίρες έπεσαν στην αυλή του σπιτιού τους.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, από τις αρχές εξετάζεται βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να πυροβολεί στον αέρα και ερευνάται αν από εκεί προέρχονται οι σφαίρες. Ο άνδρας φέρεται να είναι γνωστός στις Αρχές για περίπου 80 επιθέσεις.
Όπως δείχνουν οι εικόνες, οι σφαίρες «καρφώθηκαν» στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της οικογένειας που παραλίγο να ζήσει τραγωδία, όταν βγήκαν να δουν τα πυροτεχνήματα με το 5χρονο παιδί τους.
Ανάμεσα στα πυροτεχνήματα ακούγονταν και πυροβολισμοί
Στην εκπομπή, περιέγραψε τα όσα έζησε η μητέρα της οικογένειας που βρήκε τις σφαίρες στην αυλή του σπιτιού τους.
Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είχε πάρα πολλά πυροτεχνήματα που έσκαγαν, ανάμεσα στα πυροτεχνήματα ακούγονταν και πυροβολισμοί. Βγήκαμε 5 λεπτά με τον μικρό να δει τα πυροτεχνήματα και το πρωί, βρήκαμε τις σφαίρες στην αυλή μας».
Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι, οι πυροβολισμοί είναι κάτι συνηθισμένο στην περιοχή.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων