Φλώρινα: Μέσω τηλεφωνικής απάτης άδειασαν τον τραπεζικό λογαριασμό ηλικιωμένου
NewsroomΕξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας στη Φλώρινα, τηλεφωνική απάτη που διαπράχθηκε στα μέσα Σεπτεμβρίου του 2023 στην πόλη της Φλώρινας και σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 3 ατόμων, ενός 34χρονου αλλοδαπού και 2 Ελλήνων, ηλικίας 46 και 32 ετών, για το αδίκημα της απάτης.
Τον έπεισαν μέσω τηλεφώνου να μεταφέρει λεφτά στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους
Συγκεκριμένα, 86χρονος Έλληνας κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε, καθώς μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με άγνωστο άτομο, το οποίο αφού του παρουσίασε ψευδή γεγονότα ως αληθή, τον έπεισε να μεταφέρει σε τραπεζικούς λογαριασμούς τα χρηματικά ποσά των 3.980 ευρώ περίπου και 2.500 ευρώ, αντίστοιχα.
Συνεχιζόμενης της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, κάτοχος του τηλεφώνου που έγινε η επικοινωνία είναι ο 34χρονος, ενώ οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μεταφέρθηκαν τα χρηματικά ποσά, ανήκουν στον 46χρονο και στον 32χρονο, αντίστοιχα.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων