Η ΕΛ.ΑΣ. βάζει «φρένο» στις συγκεντρώσεις στην Αθήνα το Σάββατο για τα Ίμια
NewsroomΣτην απαγόρευση συγκεντρώσεων για το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας προχώρησε η ΕΛΑΣ καθώς υπάρχει κίνδυνος επεισοδίων, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.
Αύριο στις 19:00 η Χρυσή Αυγή έχει προαναγγείλει συγκέντρωση στο Μνημείο Πεσόντων Ιμίων στην πλατεία Ρηγίλλης, ενώ νωρίτερα έχουν προγραμματιστεί αντισυγκεντρώσεις στο ίδιο σημείο από αριστερές συλλογικότητες.
H απόφαση
Με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται η πραγματοποίηση κάθε υπαίθριας δημόσιας συνάθροισης, από ώρα 06:00’ της 3-2-2024 έως 06:00’ της 4-2-2024 στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς-λεωφόρους: Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου – Ριζάρη – Λεωφ. Βασ. Σοφίας – Βασιλέως Γεωργίου Α’ – Πλατεία Συντάγματος – Όθωνος – Λεωφ. Βασ. Αμαλίας – Λεωφ. Βασ. Όλγας.
Η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται καθώς εγκυμονείτε σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια λόγω πιθανής διάπραξης σοβαρών αδικημάτων και απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην εν λόγω περιοχή, ενόψει της πραγματοποίησης εξαγγελθεισών συναθροίσεων, αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
- Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
- Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
- «Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
- Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες