Τρίκαλα: Έκοψε το κεφάλι και τα χέρια του πατέρα του με το αλυσοπρίονο γιατί «καυγάδισαν»
NewsroomΔεν χωρά ο ανθρώπινος νους το φριχτό έγκλημα που έλαβε χώρα στα Τρίκαλα, όπου 46χρονος σκότωσε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο και μερικές ώρες μετά κάλεσε την Αστυνομία ώστε να την ενημερώσει για τη δολοφονία.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όταν έφτασαν εκεί οι Αρχές βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς εκτός από το κεφάλι, το οποίο βρισκόταν δίπλα στη σορό, ο δράστης είχε κόψει και τα χέρια του πατέρα του.
Τον σκότωσε γιατί καυγάδισαν
Ο δράστης είπε μάλιστα τις Αρχές ότι δολοφόνησε με αυτό τον φριχτό τρόπο το θύμα, διότι καυγάδισαν.
Από τα στοιχεία φάνηκε πράγματι ότι είχε προηγηθεί πάλη ανάμεσα σε θύμα και θύτη, καθώς ο 76χρονος έφερε και θλαστικό τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο.
Νοσηλεύεται ο δράστης
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ άνδρες της Αστυνομίας συνεχίζουν τις έρευνες.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο