Βέροια: «Ο Θεός να δίνει δύναμη στις οικογένειές τους» - Τι λέει ο οδηγός που παρέσυρε τις γυναίκες
NewsroomΌσα συνέβησαν τη μοιραία στιγμή περιγράφει ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε θανάσιμα τις δυο γυναίκες, μια 21χρονη και μια 68χρονη στη Βέροια ζητώντας συγγνώμη.
Ο 64χρονος μιλώντας στον Alpha είπε:«Κάποια στιγμή ένιωσα μια ζαλάδα. Πρόλαβα να σκεφτώ να σταματήσω δεξιά στο γήπεδο αλλά δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα, χάθηκα τελείως. Ξύπνησα αφού έφτασα στη στάση. Λιποθύμησα. Όταν είδα το κοριτσάκι κάτω, πέθανα. Δεν υπάρχουν λόγια. Ο Θεός να δίνει δύναμη στις οικογένειές τους. Ό,τι κι αν πω εγώ, δεν... Μακάρι να μπορούσα να κάνω οτιδήποτε».
«Έτρεχε πάρα πολύ»
Από την πλευρά του ο οδηγός του λεωφορείου που είδε το αυτοκίνητο να χτυπάει τις δυο άτυχες γυναίκες, περιέγραψε: «Καθώς πλησίαζα, δεν είδα το αυτοκίνητο από απέναντι. Ξαφνικά βλέπω το αυτοκίνητο να χτυπάει στη στάση τις γυναίκες. Λέω ''τι γίνεται;''. Έχω πάθει ένα σοκ. Κατέβηκα να ψάξω τη δεύτερη γυναίκα, πήγαινα γύρω γύρω από την στάση, δεν μπορούσα να την βρω και λέω ''τι έγινε; μήπως είδα μία γυναίκα;''. Έτρεχε πάρα πολύ, χτύπησε με πολλή δύναμη».
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο