Ελλάδα
|
06.04.2024 20:53
Άγιο Όρος: Σορός εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Ανδρέα
NewsroomΣυναγερμός σήμανε στο Λιμενικό καθώς αλιευτικό εντόπισε το μεσημέρι του Σαββάτου (6/4) σορό στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Όρους.
Έρευνα στη σορό
Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, η σορός εντοπίστηκε γύρω στις 16:30 μ.μ. από μέλη αλιευτικού, που βρίσκονταν στη βόρεια πλευρά του Αγίου Όρους.
Άμεσα ειδοποιήθηκε το Λιμενικό Σώμα, με αποτέλεσμα ο άνδρας, αγνώστων στοιχείων, να περισυλλεχθεί από τη θαλάσσια περιοχή του ακρωτηρίου Άγιος Ανδρέας.
Στη συνέχεια η σορός μεταφέρθηκε από στελέχη του Λιμενικού στο λιμάνι της Ιερισσού κι από εκεί στη Θεσσαλονίκη, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου.
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο