Τραγωδία στα Χανιά: Ναυαγοσώστης πέθανε στο νοσοκομείο, έπειτα από άγριο επεισόδιο σε παραλία
NewsroomΤραγωδία σημειώθηκε στα Χανιά με θύμα νεαρό ναυαγοσώστη που διεκομίσθη με ανακοπή στο Νοσοκομείο αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν έγινε δυνατό να κρατηθεί στην ζωή.
Προηγήθηκε άγριος προπηλακισμός
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το flashnews.gr, προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός με αγνώστους στις Καλύβες Αποκορώνου , οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν και τον κυνήγησαν.
Κάποια στιγμή και ενώ το άγριο επεισόδιο ήταν σε εξέλιξη, ο άτυχος άντρας κατέρρευσε και διακομίσθη με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χανίων όπου εξέπνευσε.
Στις Καλύβες έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και σύμφωνα με πληροφορίες προχώρησαν σε προσαγωγές. Από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων διεξάγονται έρευνες για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και ποια ήταν η αιτία του επεισοδίου που είχε τραγική κατάληξη σε αναμονή και της ιατροδικαστικής εξέτασης.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο