Αποτροπιασμός στη Χαλκιδική: 11χρονος κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από 13χρονο και 15χρονο - Βιντεοσκόπησαν την πράξη
NewsroomΣοκ προκαλεί η καταγγελία ενός 11χρονου από τη Χαλκιδική, πως δύο ανήλικοι, 13 και 15 ετών, ασκούσαν βία εναντίον του και τον παρενοχλούσαν σεξουαλικά, φωτογραφίζοντας και βιντεοσκοπώντας με κινητό τηλέφωνο τις φρικτές τους πράξεις.
Για ποια αδικήματα κατηγορούνται οι ανήλικοι
Οι ανήλικοι φερόμενοι κακοποιητές συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της εξύβρισης, σωματικής βλάβης, απειλής, προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και πορνογραφίας ανηλίκων.
Τους άφησε ελεύθερους ο εισαγγελέας
Με εντολή του εισαγγελέα Πολυγύρου οι δύο ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι ενόψει της συνεχιζόμενης έρευνας που διεξάγεται για τις καταγγελλόμενες πράξεις, που φέρεται να τελέστηκαν από τα τέλη Ιουνίου έως τις αρχές Ιουλίου του τρέχοντος έτους.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο