Ελλάδα
|
08.07.2024 07:42
Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 22χρονος οδηγός
NewsroomΒαρύ είναι το πένθος στα Χανιά μετά το σοκαριστικό τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 22χρονος άνδρας.
Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/7) το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός στον Βάμμο Αποκορώνου στα Χανιά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε πάνω σε ένα δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες.
Βρήκε τραγικό θάνατο
Ο 22χρονος άνδρας δεν κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο αυτοκίνητο και βρήκε τραγικό θάνατο.
Στο σημείο της τραγωδίας μετέβησαν πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ, όμως δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια στον νεαρό οδηγό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο ΙΧ αυτοκίνητο δεν επέβαιναν άλλα άτομα.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων