Ελλάδα
|
02.08.2024 18:57
Θεσσαλονίκη: Εκκλησία έκανε λαχειοφόρο αγορά και έδινε δώρο... αρνάκι - Το είχαν δεμένο στην αυλή
NewsroomΑποτροπιασμός και οργή από νέα καταγγελία για εκκλησία που έδινε ως δώρο... ζωντανό αρνάκι σε λαχειοφόρο αγορά στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς, δεν είναι κάτι που ακούμε πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Η «Spectral» Φιλοζωική Δράση Ωραιοκάστρου κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων και, όπως γνωστοποιεί, το περιστατικό σημειώθηκε στις 25 Ιουλίου. Όπως ενημερώθηκαν οι εθελοντές, το ζωντανό ζώο ήταν δεμένο στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού ενώ η πρόθεση ήταν να δοθεί ως δώρο σε όποιον αγόραζε και κέρδιζε τον λαχνό -αξίας 2 ευρώ.
Η ομάδα παρενέβη, έγινε μήνυση στο ΑΤ Ωραιοκάστρου για κακοποίηση και παραβάσεις ευζωίας, καθώς και για παράνομη κερδοσκοπία.
Το ζώο βγήκε από την λαχειοφόρο αγορά και δεν κληρώθηκε.
Η ανάρτηση
Διαβάστε ακόμη
- Ο «χάρτης των μπλόκων» σε όλη την Ελλάδα: Κλιμακώνουν την «εξέγερση» οι αγρότες - Ενισχύουν τις κινητοποιήσεις σε δρόμους, λιμάνια και τελωνεία
- «Η κυβέρνηση εκβιάζεται από τα μπλόκα»: Προκλητικές δηλώσεις Σιμόπουλου για τους αγρότες
- Ελεύθεροι επαγγελματίες: Αύξηση ασφαλιστικών εισφορών φέρνει το 2026 – Η κρίσιμη επιλογή του Ιανουαρίου
- Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο