Ελλάδα|20.08.2024 15:54
Φωτιά τώρα στη Χαλκιδική: Επιχειρεί ελικόπτερο
NewsroomΦωτιά ξέσπασε στη Χανιώτη του δήμου Κασσάνδρας στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, το μεσημέρι της Τρίτης 20 Αυγούστου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το GRTimes, στις προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς συμβάλλει και ελικόπτερο.
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 15:10 μ.μ. σε χώρο απορριμμάτων (περιοχή Βιολογικού), στα νότια του οικισμού της Χανιώτης.
Αυτή την ώρα στο σημείο επιχειρούν έξι οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσία με 12 Πυροσβέστες, ενώ συνδράμει κι ένα ελικόπτερο. Επίσης, στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν και μηχανήματα ΟΤΑ.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
- Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
- Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
- Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;