Χανιά: Άγριο ξύλο μεταξύ μαθητών σε ΕΠΑΛ – Ο ένας κρατούσε το θύμα και άλλος χτυπούσε!
NewsroomΣοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο το νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας που σημειώθηκε, αυτή τη φορά στην Κρήτη.
Πιο συγκεκριμένα, άγριο ξύλο «έπεσε» το μεσημέρι της Τρίτης (2/10) σε ΕΠΑΛ στην Δ.Ε. Ελευθερίου Βενιζέλου του Δήμου Χανίων, μεταξύ μαθητών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν μάλιστα ότι ένας μαθητής κρατούσε το θύμα της επίθεσης και άλλος χτυπούσε!
Το συμβάν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία την Τετάρτη (2/10) από τους γονείς του 15χρονου θύματος της επίθεσης, ενώ προσήχθησαν και συνελήφθησαν ο ένας μαθητής και ο κηδεμόνας του, ενώ σε εξέλιξη είναι η διερεύνηση όλων των πτυχών της υπόθεσης και ο σχηματισμός της δικογραφίας, σύμφωνα με το cretalive.gr.
Το περιστατικό σημειώθηκε εν ώρα λειτουργίας του σχολείου και μπροστά στα μάτια κι άλλων μαθητών. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το τί ήταν αυτό που «πυροδότησε» την επίθεση.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο