Ιεράπετρα: Νεκρός βρέθηκε 51χρονος στο χωράφι του
NewsroomΤραγωδία σημειώθηκε στην Κρήτη με θύμα έναν άνδρα -ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο χωράφι του.
Τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το πρωί όταν ένας 51χρονος άνδρας πήγε στο χωράφι που διατηρεί στον Ξηρόκαμπο της Ιεράπετρας προκειμένου να πραγματοποιήσει αγροτικές εργασίες.
Ωστόσο, οι ώρες περνούσαν και οι συγγενείς του είχαν ανησυχήσει καθώς δεν μπορούσαν να τον βρουν.
Τελικά, κάποιος πήγε από το χωράφι και τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του. Στο σημείο έσπευσε άμεσα το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να επιχειρούν, μάταια, να τον επαναφέρουν στη ζωή.
Το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ ήδη έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου του, με τον επικρατέστερο σενάριο να κάνει λόγο για παθολογικά αίτια.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο