Ελλάδα
|
16.01.2025 11:25
Τροχαίο στην Πατρών - Πύργου: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 25χρονος οδηγός
NewsroomΣε κρίσιμη κατάσταση ο 25χρονος οδηγός του ΙΧ που, το απόγευμα της Τετάρτης, συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος της κοινότητας Καπελέτου της Βουπρασίας.
Υπενθυμίζεται πως το ΙΧ που οδηγούσε ο τραυματίας, για άγνωστο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούσθηκε μετωπικά με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ, μεταδίδει η ΕΡΤ.
Από τη σφοδρή σύγκρουση το ΙΧ μετετράπη σε άμορφη μάζα σιδηρικών, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του οδηγού.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
- Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
- Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
- Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;