Πάτμος: Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας - Άνδρας χτύπησε τον ανήλικο γιο της συντρόφου του
NewsroomΗ αστυνομία της Πάτμου διερευνά ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, με θύμα ένα μαθητή δημοτικού.
Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη
Συγκεκριμένα το περιστατικό ήρθε στο φως μετά από καταγγελία και, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό κατήγγειλαν τη 27η Ιανουαρίου στην αστυνομία τρεις εκπαιδευτικοί του σχολείου που φοιτά το παιδί, όταν διαπίστωσαν τα σημάδια στο σώμα του.
Στη συνέχεια κλήθηκε σε ανωμοτί κατάθεση ο φερόμενος ως δράστης, ενώ και το παιδί εξετάστηκε από τους αστυνομικούς, παρουσία ψυχολόγου.
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία ο σύντροφος της μητέρας του παιδιού, φέρεται να χτύπησε το αγόρι στο πρόσωπο, προκαλώντας εκχυμώσεις στο αριστερό μάγουλο. Το ίδιο δε, ανέφερε στους αστυνομικούς περιστατικά βίας όχι μόνο από τον σύντροφο της μητέρας του, αλλά και από την ίδια του τη μητέρα του, η οποία ωστόσο, δήλωσε πως δεν επιθυμεί τη δίωξη του συντρόφου της.
Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ έχει παραγγελθεί ιατροδικαστικής εξέταση του παιδιού.
- Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
- Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
- Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
- Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;