Μετρό Θεσσαλονίκης: Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα προβλήματα - Η ανακοίνωση
NewsroomΓια δεύτερη συνεχόμενη μέρα σημειώνονται προβλήματα στο μετρό Θεσσαλονίκης, με τους επιβάτες να χάνουν σιγά-σιγά την υπομονή τους, αφού από τις 30 Νοεμβρίου που τέθηκε σε τροχιά, αρκετές φορές συρμοί σταμάτησαν πριν την ολοκλήρωση του δρομολογίου, σταθμοί δεν εξυπηρετούσαν πολίτες, δημιουργήθηκαν μεγάλες ουρές λόγω μη λειτουργίας μηχανημάτων έκδοσης εισιτηρίων και δεν δόθηκαν ρέστα σε έκδοση εισιτηρίου.
Από το πρωί της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου σε τμήμα της γραμμής η κυκλοφορία πραγματοποιείται μόνο από τη μία τροχιά και ο σταθμός 25ης Μαρτίου λειτουργεί μόνο ως σταθμός μετεπιβίβασης.
Ειδικότερα, σε μήνυμά στην ιστοσελίδα του μετρό αναφέρεται ότι «Από το Σταθμό 25ης Μαρτίου έως το Σταθμό Νέα Ελβετία η κυκλοφορία πραγματοποιείται μόνο μέσω της Τροχιάς 2. Μεταξύ Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού και Σταθμού 25ης Μαρτίου τα δρομολόγια διεξάγονται κανονικά και από τις δυο τροχιές. Για να συνεχίσετε την διαδρομή σας, παρακαλείστε να μετεβιβασθείτε στο Σταθμό 25ης Μαρτίου από τροχιά 1 σε τροχιά 2 και αντιστρόφως. Ο Σταθμός 25ης Μαρτίου λειτουργεί ως σταθμός μετεπιβίβασης».
- Νέα κίνητρα για να στελεχώσουν οι γιατροί τα νησιά και τις άγονες περιοχές - Οι κενές θέσεις και τα αγκάθια
- Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
- Τι θα κάνει η κυβέρνηση με τα μπλόκα των αγροτών - Πώς αντιμετωπίζει Σαμαρά - Καραμανλή
- Η μοναξιά του σχοινοβάτη: Η ΕΕ ισορροπεί ανάμεσα σε Τραμπ και Ουκρανικό