Ελλάδα
|
29.04.2019 21:30
Καλαμάτα: Tην Τρίτη η δίκη των επτά συλληφθέντων για τον θάνατο του εικονολήπτη
NewsroomΕνώπιον της δικαιοσύνης θα οδηγηθούν αύριο το μεσημέρι οι επτά συλληφθέντες για την υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού του 53χρονου εικονολήπτη το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου, στο χώρο στάθμευσης του Νέδοντα, στην Καλαμάτα.
Ειδικότερα, οι επτά συλληφθέντες, δηλαδή τα έξι μέλη του «μπουλουκιού» και ο δημοτικός σύμβουλος, θα δικαστούν αύριο στις 13:00, με την αυτόφωρη διαδικασία.
Σήμερα, τα επτά άτομα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Καλαμάτας, ενώ θα παραμείνουν κρατούμενα μέχρι την δίκη.
Διαβάστε ακόμη
- Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
- Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
- «Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
- Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες