Ιερώνυμος σε Μητσοτάκη: «Σπουδαία η ανακοίνωση για τους κωφάλαλους»
NewsroomΣτο Φοιτητικό Οικοτροφείο της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Αγία Βαρβάρα βρέθηκε τη Δευτέρα (14/4) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο.
Φτάνοντας στον χώρο, ο πρωθυπουργός συζήτησε με δεκάδες νέους, κάνοντας ειδική μνεία στον ρόλο που διαδραματίζει το οικοτροφείο. Μάλιστα, από κοινού με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ανέλαβαν πρωτοβουλίες για τη στήριξη του οικοτροφείου, αλλά και τη δημιουργία άλλων αντίστοιχων δομών.
Από τη μεριά του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τόνισε προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως «κάνατε μία ανακοίνωση σπουδαία για τους κωφαλάλους. Πάρα πολύ σπουδαία η ανακοίνωση και το αποτέλεσμα. Εργάζομαι κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους από τα 25 μου χρόνια και ξέρω τι σημαίνει να είναι ένα σπίτι που να έχει τρεις, τέσσερις κωφαλάλους, τι έξοδα έχουν και τι δυσκολία επικοινωνίας. Κάπου αισθάνονταν παραπονεμένοι, αδικημένοι».
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!