Πάτρα: Γυναίκα έριξε νερό με χλωρίνη σε φοιτήτρια επειδή «έκανε φασαρία»
NewsroomΕξοργιστικό συμβάν σε πολυκατοικία στα Ψηλαλώνια της Πάτρας, την περασμένη Κυριακή.
Σύμφωνα με καταγγελία και όπως μεταδίδει το flamis.gr, που έγινε στην αστυνομία, μία γυναίκα γύρω στα 60, έλουσε με κουβά που περιείχε νερό με χλωρίνη μία φοιτήτρια που διαμένει στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας επειδή… ενοχλείτο από δήθεν φασαρία που έκανε με τις φίλες της που την επισκέπτονταν.
Όπως δήλωσε η κοπέλα, η συγκεκριμένη ιδιοκτήτρια διαμερίσματος την έβριζε και την Κυριακή… αποφάσισε να δράσει. Την άκουσε να βγαίνει από το σπίτι της, όρμησε κρατώντας έναν κουβά γεμάτο νερό με χλωρίνη και… τον έριξε πάνω της. Η κοπέλα έντρομη έβαλε τις φωνές και ευτυχώς η χλωρίνη δεν έπεσε στο πρόσωπο και κυρίως στα μάτια. Άμεσα ειδοποίησε τους γονείς της και εκείνοι με τη σειρά τους την αστυνομία.
Η κοπέλα σε κατάσταση σοκ μπήκε μέσα στο σπίτι της για να αλλάξει ρούχα καθώς ήταν γεμάτη με χλωρίνη. Η 60χρονη κλείστηκε στο διαμέρισμά της μέχρι την στιγμή που μετέβη στο σημείο η αστυνομία. Σε βάρος της γυναίκας υπεβλήθη μήνυση για επίθεση και σωματική βλάβη.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων