Καλάβρυτα: Με «άρωμα» τρομοκρατίας η ληστεία στα ΕΛΤΑ
NewsroomΠίσω από τη χθεσινή (27/5) ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στη Δάφνη Καλαβρύτων, οι Αρχές βλέπουν «άρωμα» τρομοκρατίας. Την ίδια ώρα, οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.
Ειδικότερα, οι δράστες της ληστείας στα Καλάβρυτα φέρεται να γνώριζαν ότι χθες καταβάλλονταν οι συντάξεις και εισήλθαν στο κατάστημα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και φέροντας όπλα τύπου καλάσνικοφ και οπλοπολυβόλο, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega.
Μάλιστα, αφού απείλησαν την υπάλληλο του καταστήματος με τα όπλα, κατάφεραν να αρπάξουν χρηματικό ποσό ύψους 1.000 ευρώ, ενώ σχετικά κοντά βρίσκονταν σε σάκο 40.000 ευρώ, τα οποία η εργαζόμενη δεν κατάφερε να τα τοποθετήσει σε χρηματοκιβώτιο.
Το χρονικό
Οι δύο άγνωστοι δράστες της ληστείας που πραγματοποίησαν το πρωί από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στην περιοχή Δάφνη, στα Καλάβρυτα, άρπαξαν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο δράστες εισέβαλαν στο υποκατάστημα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες.
Στη συνέχεια, με την απειλή ενός πιστολιού και ενός καλάσνικοφ, ακινητοποίησαν την υπάλληλο και αφαίρεσαν 1.000 ευρώ.
Όταν βγήκαν από το υποκατάστημα ο ένας από τους δράστες πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα για εκφοβισμό και διέφυγαν από το σημείο πεζοί, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Οι αρχές που ερευνούν την υπόθεση εντόπισαν έξω από το υποκατάστημα τρεις κάλυκες, οι οποίοι θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ λαμβάνουν καταθέσεις από την υπάλληλο των ΕΛΤΑ, αλλά και από κατοίκους της κοινότητας.
- Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
- Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
- Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
- Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;