Τραγωδία στη Ζαχάρω: Νεκρός 48χρονος διαιτητής σε τροχαίο δυστύχημα
NewsroomΤραγωδία σημειώθηκε στη Ζαχάρω, έπειτα από ένα τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 48χρονος προπονητής. Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε συγκεκριμένα στην παραλιακή ζώνη της περιοχής.
Σύμφωνα με το temponews.gr πρόκειται για τον Βασίλη Αποστολόπουλο, κάτοικο της περιοχής, γνωστό για τη δράση του στα Ηλειακά γήπεδα ως διαιτητής στο παρελθόν.
Ο 48χρονος προπονητής έχασε τη ζωή του όταν το όχημά του εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε ευκάλυπτο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Οι εικόνες από το σημείο προκαλούν σοκ, καθώς το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια του δυστυχήματος.
Ο Βασίλης Αποστολόπουλος ήταν διαιτητής της ΕΠΣ Ηλείας και πατέρας δύο παιδιών. Έρευνα διεξάγεται από την Τροχαία.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο