Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε δάσκαλος οδήγησης για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριάς του
NewsroomΣε φυλάκιση 8 μηνών, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε δάσκαλος οδήγησης, που παραπέμφθηκε σε δίκη μετά από καταγγελία μαθήτριάς του για σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια μαθήματος.
Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έκρινε ένοχο τον 55χρονο εκπαιδευτή για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, κάνοντας δεκτή την προηγούμενη εισαγγελική πρόταση.
«Πάγωσα, τρόμαξα, φοβήθηκα»
Νωρίτερα, κατέθεσε στο δικαστήριο η 25χρονη καταγγέλλουσα, η οποία περιέγραψε όσα βίωσε, ενώ έκανε λόγο για αγγίγματα που ένιωσε σε σημεία του σώματός της. «Πάγωσα, τρόμαξα, φοβήθηκα», ανέφερε, μεταξύ άλλων.
Από την πλευρά του ο 55χρονος κατηγορούμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά την πράξη. «Όταν έμαθα για την καταγγελία έπεσα από τα σύννεφα. Εξεπλάγην, νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα», απολογήθηκε.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων