Ελλάδα
|
29.06.2025 12:41
Θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκιδική: Νεκρός 19χρονος οδηγός μηχανής
NewsroomΤροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της 28ης Ιουνίου 2025, στο 88,7 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ν. Μουδανιών – Συκιάς.
Πώς συνέβη
Δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του νεαρού οδηγού.
Ο 19χρονος διακομίστηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου το μεσημέρι της ίδιας ημέρας κατέληξε, όπως αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.
Η προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος είναι σε εξέλιξη από το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων