Ηράκλειο: Σύλληψη 29χρονης που έδωσε στα παιδιά της ζελεδάκια κάνναβης
NewsroomΣτη σύλληψη μιας 29χρονης γυναίκας, που φέρεται να έδωσε σκευάσματα κάνναβης (ζελεδάκια) στα δύο ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 14 και 10 ετών, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στο Ηράκλειο.
Μετά την κατανάλωση, τα παιδιά ένιωσαν αδιαθεσία και μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), όπου νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική. Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, δήλωσε στην ΕΡΤ πως η κατάστασή τους είναι καλή και αναμένεται να πάρουν εξιτήριο εντός της ημέρας.
Η 29χρονη, η οποία εργάζεται σε ξενοδοχείο, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως βρήκε τα ζελεδάκια στον χώρο εργασίας της, πίστεψε ότι είναι καραμέλες και τα προσέφερε στα παιδιά της χωρίς να γνωρίζει τη σύστασή τους.
Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες και τυχόν ποινικές ευθύνες της μητέρας.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο