Airbnb: «Ξενοδοχείο της Φύσης» με ταβάνι τα αστέρια και αυλή την θάλασσα της Κρήτης
NewsroomΈνα κρεβάτι στο Παλαιόκαστρο Ηρακλείου με θέα τον έναστρο ουρανό της Κρήτης και αυλή την θάλασσα φαίνεται πως έχει εντυπωσιάσει τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας Airbnb.
Το ευφάνταστο αυτό κατάλυμα, σύμφωνα με το neakriti.gr, αποτελεί έμπνευση της Γκάμπι, η οποία μίλησε στην ΚΡΗΤH TV αναφέροντας πως η ιδέα για το «Ξενοδοχείο της Φύσης» - όπως το αποκαλεί - της δημιουργήθηκε όταν η ίδια κοιμήθηκε σε μία σκηνή.
Όπως αναφέρει «Ένιωθα τόσο καλά στη φύση, ένιωθα ότι μου προσφέρει τόση ενέργεια και σκέφτηκα “γιατί αν μη βάλουμε έξω τα κρεβάτια και να θεραπευόμαστε από τη φύση;”».
Σύμφωνα με την ίδια, το «Ξενοδοχείο της Φύσης» έχει ήδη τρία «δωμάτια χωρίς τοίχους», όμως μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα, ανάλογα με τη ζήτηση.
Πάντως, όπως αναφέρει η Γκάμπι, η επιτυχημένη - αν μη τι άλλο - ιδέα της πρόκειται να… επεκταθεί και στην περιοχή της Ροδιάς, με ένα δεύτερο «Ξενοδοχείο».
Όπως σχολιάζει η ίδια, «Οι άνθρωποι έφυγαν με δάκρυα στα μάτια».
Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων