Ελλάδα
|
05.08.2025 10:53
Υπόθεση Καλογήρου: Υποθερμία η επικρατέστερη αιτία θανάτου - Απορρίπτει το έγκλημα ο εισαγγελέας
NewsroomΣύμφωνα με νεότερες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, ο εισαγγελέας Λάρισας απέρριψε οριστικά το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Με βάση τα στοιχεία από την ιατροδικαστική έκθεση και την πολύμηνη έρευνα της αστυνομίας, ο θάνατος αποδίδεται σε παθολογικά αίτια, συγκεκριμένα σε υποθερμία.
Αυτή η απόφαση έρχεται σε αντίθεση με την πεποίθηση της οικογένειας του θανόντος, η οποία υποστήριζε για μήνες ότι ο θάνατός του προήλθε από απαγωγή και δολοφονία. Η εισαγγελική διάταξη, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία», τονίζει ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για την τέλεση των συγκεκριμένων εγκλημάτων.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων