Ελλάδα | 27.08.2025 15:41

Οδηγός πήγαινε ανάποδα στον Κοζάνης-Πτολεμαΐδας και σταμάτησε μετά από δεκάδες κλήσεις στην Τροχαία

Newsroom

Ένα πραγματικά επικίνδυνο περιστατικό σημειώθηκε στις 7:30 το πρωί της Τετάρτης (27/8), καθώς έκπληκτοι οι οδηγοί που κινούνταν στον κλειστό δρόμο Κοζάνης - Πτολεμαΐδας έβλεπαν ένα μικρό, κίτρινο όχημα να κινείται… ανάποδα, στο ρεύμα προς Κοζάνη, αλλά με κατεύθυνση προς… Πτολεμαΐδα!

Οι κλήσεις στην Τροχαία ήταν άμεσες και δεκάδες, καθώς ήταν πολύ πιθανή η πρόκληση σοβαρού τροχαίου ατυχήματος, με την οδηγό του ΙΧ να συλλαμβάνεται, τελικά, στην είσοδο της πόλης της Πτολεμαΐδας.

Η οδηγός αντιμετωπίζει την κατηγορία για επικίνδυνη οδήγηση και, όπως μεταδίδει το Kozanimedia, ανέφερε ότι πανικοβλήθηκε γιατί έπρεπε να μεταβεί στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, για σοβαρό θέμα υγείας συγγενικού της προσώπου.

οδήγησηνοσοκομείοτροχαίο ατύχημαΚοζάνηειδήσεις τώρα